Obavijest

STUPNIK WIRELES OBAVIJEST

INFORMATIVNA UDRUGA STUPNIK – OBAVIJEST ČLANOVIMA

Informativna Udruga Stupnik je početkom ove godine potpisala zahtjev za instalaciju interneta Optičkim Vodom.  Što konkretno to znaći za sve korisnike.:

  • Brži i stabilniji internet
  • Nema više pucanja veze i ostalih popratnih tegoba. 

Konkretno želimo skrenuti pažnju na sve korisnike Stupnik Mreže da Redovito podmirivaju svoje dugovanje prema Informativnoj Udruzi Stupnik.

Molimo sve članove da do 5 u mjesecu plate Članarinu za prethodni mjesec. Od ove godine će se strogo vodit plačanja i bit ćemo stroži. Isključivat ćemo korisnike. Informativna udruga Stupnik će poslat uplatnice na vašu kučnu adresu. Stoga je vrlo važno da ispunite pristupnicu.

AKO STE ISPUNILI PRISTUPNICI NEMOJTE VIŠE ISPUNJAVAT. RADIM NA SPAJANJU NA METRONET I TREBA PORIKTAT SVE RUTERE, VJEROVATNO DANAS NEĆE RADIT INTERNET

OBAVEZNO ISPUNITI:

Molimo da se ispuno dolje obrazac

Ispunjavanjem ovog obrasca bit ćemo odmah obaviješćeni. Isto tako znat ćemo da ste pročitali ovu obavijest i da ste upoznati sa ovom obaviješću. Kada ispunite obrazac internet će vam biti odmah omogućen.

SVI MORAJU ISPUNIT OBRAZAC JER PREMA IP ADRESAMA KOJE NAVEDETE UKAPĆAT ĆEMO INTERNET. 

{rsform 1}

Srdaćan Pozdrav

 

INFORMATIVNA UDRUGA STUPNIK – Stupnik Wireless

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Potvrdi Pročitaj više